Piękne cytaty
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
  1. Strona główna
  2. ›Zdjęcia
  3. ›Człowiek, który nie poczuł sma...
Człowiek, który nie poczuł smaku swoich łez, nie jest prawdziwym człowiekiem

Człowiek, który nie poczuł smaku swoich łez, nie jest prawdziwym człowiekiem

Kasia Nowak

Kasia Nowak

26.10.2018 11:08

Cierpienie

Podobne zdjęcia

Musimy się nauczyć tracić. Musimy być świadomi tego, że bez względu na to, co zdobywamy, wcześniej czy później to tracimy.

Musimy się nauczyć tracić. Musimy być świadomi tego, że bez względu na to, co zdobywamy, wcześniej czy później to tracimy.

Udostępnij
Cierpienie
Nie trzymaj w sobie tego całego bólu...

Nie trzymaj w sobie tego całego bólu...

Udostępnij
Cierpienie
„Ciężko jest udawać radość, kiedy serce rozsypuje się na kawałki! Kiedy towarzyszy nam ból i smutek, a na wsparcie nie możemy liczyć”

„Ciężko jest udawać radość, kiedy serce rozsypuje się na kawałki! Kiedy towarzyszy nam ból i smutek, a na wsparcie nie możemy liczyć”

Udostępnij
Cierpienie
„Złamane serce wcale nie uczy odporności. Uczy nas za to chronić swoją kruchość. Uczy nas strachu przed miłością. Podkreślając grubą czerwoną linią nasze błędy i porażki, drwi z naszej rozpaczy. Kiedy kończą mi się łzy, osuwam się na najbliższą ławkę i pr

„Złamane serce wcale nie uczy odporności. Uczy nas za to chronić swoją kruchość. Uczy nas strachu przed miłością. Podkreślając grubą czerwoną linią nasze błędy i porażki, drwi z naszej rozpaczy. Kiedy kończą mi się łzy, osuwam się na najbliższą ławkę i pr

Udostępnij
Cierpienie

Piękne Cytaty

Śledź nas na Facebooku

Linki

  • Zdjęcia
  • Artykuły
  • Kategorie
  • Losowe

Informacje

  • Regulamin
  • Polityka Prywatności
  • Oczekujące materiały

© 2025 Piękne Cytaty. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Dodaj nowe zdjęcie

Podgląd
Wybierz plik

lub przeciągnij i upuść

PNG, JPG, GIF do 10MB

Ta strona używa plików cookie, aby zapewnić najlepsze doświadczenie. Kontynuując korzystanie z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.
Dowiedz się więcej