Piękne cytaty
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
  1. Strona główna
  2. ›Zdjęcia
  3. ›"W charakterze każdego cz...
"W charakterze każdego człowieka jest coś, czego nie da się złamać - szkielet jego natury. Próbować go zmienić to jak uczyć owcę aportowania".

"W charakterze każdego człowieka jest coś, czego nie da się złamać - szkielet jego natury. Próbować go zmienić to jak uczyć owcę aportowania".

Kasia Nowak

Kasia Nowak

17.09.2021 14:16

Człowiek

Podobne zdjęcia

Najpiękniejsi ludzie, których znam, to ci, którzy znają smak porażki, poznali cierpienie, walkę, stratę, poznali swoją drogę na wyjście z otchłani. Ci ludzie mają wrażliwość i zrozumienie życia, które wypełniają ich współczuciem, łagodnością i głęboką, ko

Najpiękniejsi ludzie, których znam, to ci, którzy znają smak porażki, poznali cierpienie, walkę, stratę, poznali swoją drogę na wyjście z otchłani. Ci ludzie mają wrażliwość i zrozumienie życia, które wypełniają ich współczuciem, łagodnością i głęboką, ko

Udostępnij
Człowiek
Szczęśliwym jest człowiek, który ...

Szczęśliwym jest człowiek, który ...

Udostępnij
Człowiek
Twój tekst...CZłowiek nie jest wielkim przez to co posiada ,lecz przez to jakim jest człowiekiem i czym dzieli się z innymi

Twój tekst...CZłowiek nie jest wielkim przez to co posiada ,lecz przez to jakim jest człowiekiem i czym dzieli się z innymi

Udostępnij
Człowiek
„Nie ma czegoś takiego jak źli ludzie. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, którzy czasami robią złe rzeczy.”

„Nie ma czegoś takiego jak źli ludzie. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, którzy czasami robią złe rzeczy.”

Udostępnij
Człowiek

Piękne Cytaty

Śledź nas na Facebooku

Linki

  • Zdjęcia
  • Artykuły
  • Kategorie
  • Losowe

Informacje

  • Regulamin
  • Polityka Prywatności
  • Oczekujące materiały

© 2025 Piękne Cytaty. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Dodaj nowe zdjęcie

Podgląd
Wybierz plik

lub przeciągnij i upuść

PNG, JPG, GIF do 10MB

Ta strona używa plików cookie, aby zapewnić najlepsze doświadczenie. Kontynuując korzystanie z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.
Dowiedz się więcej