Piękne cytaty
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
Zdjęcia Artykuły Kategorie Losowe
  1. Strona główna
  2. ›Zdjęcia
  3. ›Zostanę taką jaka jestem, międ...
Zostanę taką jaka jestem, między innymi dlatego, że innym cholernie to przeszkadza.i

Zostanę taką jaka jestem, między innymi dlatego, że innym cholernie to przeszkadza.i

Kasia Nowak

Kasia Nowak

28.10.2021 09:44

Człowiek

Podobne zdjęcia

„Najpiękniejsi ludzie, których znam, to ci, którzy znają smak porażki, poznali cierpienie, walkę, stratę, poznali swoją drogę na wyjście z otchłani. Ci ludzie mają wrażliwość i zrozumienie życia, które wypełniają ich współczuciem, łagodnością i głęboką, k

„Najpiękniejsi ludzie, których znam, to ci, którzy znają smak porażki, poznali cierpienie, walkę, stratę, poznali swoją drogę na wyjście z otchłani. Ci ludzie mają wrażliwość i zrozumienie życia, które wypełniają ich współczuciem, łagodnością i głęboką, k

Udostępnij
Człowiek
Ludzie są jak kwiaty. Stworzeni do tego, aby się rozwijać.

Ludzie są jak kwiaty. Stworzeni do tego, aby się rozwijać.

Udostępnij
Człowiek
Zawsze wybieraj tego, kto uczyni Cię priorytetem, a nie alternatywą.

Zawsze wybieraj tego, kto uczyni Cię priorytetem, a nie alternatywą.

Udostępnij
Człowiek
Bo nigdy tak naprawdę nie będziemy w stanie zrozumieć drugiego człowieka. Możemy jedynie próbować, szukając po omacku drogi przez tunele, starając się oświetlić je pochodnią.

Bo nigdy tak naprawdę nie będziemy w stanie zrozumieć drugiego człowieka. Możemy jedynie próbować, szukając po omacku drogi przez tunele, starając się oświetlić je pochodnią.

Udostępnij
Człowiek

Piękne Cytaty

Śledź nas na Facebooku

Linki

  • Zdjęcia
  • Artykuły
  • Kategorie
  • Losowe

Informacje

  • Regulamin
  • Polityka Prywatności
  • Oczekujące materiały

© 2025 Piękne Cytaty. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Dodaj nowe zdjęcie

Podgląd
Wybierz plik

lub przeciągnij i upuść

PNG, JPG, GIF do 10MB

Ta strona używa plików cookie, aby zapewnić najlepsze doświadczenie. Kontynuując korzystanie z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie.
Dowiedz się więcej